Nyheder

ikon_nyhed_arrangement_paere

Nyheder fra Bestyrelsen De Blå Haslevspejdere

Kære medlemmer og forældre i De Blå Haslevspejdere.

Nedenfor er en række informationer om det kommende spejderår 2018/19. Vi håber I læser med og vi har brug for jeres hjælp.


Hjælp til spejdermøderne.
Lederne vil gerne i ny og næ have lidt hjælp til gennemførslsen af spejdermøderne, og vi ved at mange forældre gerne vil give en hånd med på et møde eller 2. Hold øje med facebook grupperne hvor og hvornår lederne beder om hjælp.


Facebook gruppe
Både mikro-mini grenen og Junior grenen har hver deres facebookgruppe hvor de fortæller om kommende møder, og anden information. Sørg for at I bliver medlem af grupperne, tal evt. med lederne om en invitation.


Forældremøde i November
Den 19. november holder vi forældremøde i forbindelse med mikro-mini spejdermødet. Forældremødet afsluttes med aftensmad til alle, og vi vil fortælle lidt om hvordan det går i gruppen, herunder der kommende juletræsalg. Sæt kryds i kalenderen :-)


Juletræssalg 2018
Også i 2018 sælger vi Juletrær, vi har en god indtægtskilde ved salget, indtægterne er vigtige for at holde kontingentet nede.
Der er normalt stor opbakning i forældrekredsen til salget, og det forventer vi selvfølgelig også i år. I vil når vi nærmer os få tilsendt information om salgs vagter og vi beder om at I er med til at prioriterer tid til salget og melder jer til hurtigt således vi kan få vagtplanen til at gå op.